Jumplink
Meny
Logga in
Sökning
Språk
EN
FI

Bli kund hos Elo

Försäkring genast via webben

Du får en ArPL-försäkring behändigt genom att fylla i en elektronisk försäkringsansökan. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information.

Teckna eller flytta över ArPL-försäkring

Försäkring per telefon

Ring oss om du vill sköta ditt ärende per telefon eller om du har frågor kring hur man tecknar en försäkring. Du når vår säljtjänst på numret 020 703 5515 vardagar 
kl. 8–15
Du kan också be oss ringa dig så kontaktar vi dig när det passar dig bäst.

Boka tid

Varför ArPL från Elo?

1. Vi erbjuder bra, individuell och grundlig service, både per telefon och på webben. Vi har för vana att få allt i skick med en gång.

2. Vi sköter också sådana pensionsärenden för ditt företag och dina anställda som du kanske inte själv har kommit att tänka på i vardagen.

3. Du får en beständighetsrabatt när du varit ArPL-kund hos oss i mer än tre år.

Elos tjänster för arbetsgivaren

Som arbetspensionskund i Elo får du mycket mer än bara en faktura. Vi erbjuder bland annat allt detta:

Försäkringarna i ordning på en gång

Du får alltid prata med en expert. Vi svarar på samtal inom mindre än 30 sekunder i genomsnitt. I Elos webbtjänst för företag kan du sköta ärenden dygnet runt.
Elos webbtjänst för företag >

Tjänster för ledning av arbetsförmågan

Vi erbjuder omfattande tjänster för kartläggning av risker, aktuella utbildningar, material och tjänster till stöd för att utveckla ledning av arbetsförmågan.
Elos tjänster för ledning av arbetsförmågan >

Rehabiliteringstjänster

Vi erbjuder både arbetstagare och arbetsgivare råd i frågor om pensioner och rehabilitering. Du får också information och tips för att upprätthålla arbetsförmågan med pensions- och servicealternativ. Elos rehabiliteringstjänster >

Pensionstjänster

Vi hanterar pensionsfrågor snabbare än genomsnittet i branschen. Vi ger råd åt både arbetsgivaren och arbetstagaren när en arbetstagare går i pension. En arbetstagare går i pension >

Mångsidiga finansieringstjänster

Tillsammans med Elos omfattande nätverk av samarbetspartner erbjuder vi finansieringslösningar enligt ditt företags storlek och situation.
Elos finansieringstjänster >

Funktionella lokaler för ditt företag

Vi hyr ut kontor, köpcentra och andra affärslokaler - Elo har också hotell samt logistik- och lagerlokaler.
Sök Elos lokaler (på finska) >