Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Elon podcastit

Elon työkykyjohtamisen asiantuntijat vierailivat Psykopodiaa-podcastin jaksoissa psykologi Nina Lyytisen vieraana. Jaksoissa keskustellaan laajasti nykyajan työelämän kuormitustekijöistä, strategisen työkykyjohtamisen tärkeydestä ja työyhteisöjen keinoista tukea työkykyä.

Pääset kuuntelemaan Psykopodiaa-podcastin jaksot kokonaisuudessaan siirtymällä Spotify-palveluun. Voit kuunnella jaksot myös Suplan, Apple podcasts ja Google podcasts kautta.

Psykopodiaa jakso 103: Mieli ja mielenterveys työoaikalla

Mielenterveys ei ole irrallinen osa terveyttä. Se on mukana myös työssä ja työpaikoilla - ja siitä kannattaa puhua.

Psykologi Nina Lyytisen asiantuntijavieraina mielenterveydestä työpaikalla keskustelemassa ovat Elon työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö Kirsi Mäkelä ja SOK:n työhyvinvointipäällikkö Matti Räsänen.

podcast-evaste

Psykopodiaa jakso 99

Osaaminen ja työkyky, ja siten myös oppiminen, liittyvät tiiviisti toisiinsa. Työkyky on voimavarojen ja kuormitustekijöiden tasapainoa suhteessa työtehtävään ja työympäristöön. Psykologi Nina Lyytisen asiantuntijavieraana työkyvystä ja oppimisesta keskustelemassa on Elon työkykyjohtaja Kati Korhonen-Yrjänheikki.

podcast-evaste

Psykopodiaa jakso 94

Elon työkykyjohtamisen palvelupäälliköt Noora Poussu ja Marjo Wallin ovat jaksossa keskustelemassa ikään ja työkykyyn liittyvistä ennakkoluuloista työelämässä.

podcast-evaste

Psykopodiaa jakso 92

Elon ylilääkäri Liisamari Krüger ja työkykyjohtamisen palvelujohtaja Anu Suutela-Vuorinen ovat mukana keskustelemassa miten työ voi olla voimavarana, kun äkilliset sairaudet, elämän kriisit tai muutokset vaikuttavat työkykyyn - ja miten hyvä työkykyjohtaminen voi tätä tukea.

podcast-evaste

Psykopodiaa jakso 88

Elon työkykyjohtamisen kehittämispäälliköt Katja Hämäläinen ja Heidi Tuohimaa ovat keskustelemassa johtajien ja esihenkilöiden hyvinvoinnista ja kuinka se heijastuu henkilöstöön. Mitä seurauksia sillä on, jos johtaja ei voi hyvin? Entä miten johtaja voi huolehtia omasta hyvinvoinnistaan?
podcast-evaste

Psykopodiaa jakso 74

Elon työkykyjohtamisen palveluiden johtaja Anu Suutela-Vuorinen ja työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö Marjo Wallin ovat mukana keskustelemassa miten työkykyä voidaan tukea myös silloin, kun se on heikentynyt. Entä mitä osatyökykyisyys tarkoittaa? Ja miten osatyökyisen työhön pääsyä, paluuta ja työssä pysymistä voidaan tukea?

podcast-evaste

Psykopodiaa jakso 72

Elon työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö Katja Ekman ja johtava asiantuntijalääkäri Tanja Rokkanen ovat keskustelemassa miksi työkykyjohtaminen kuuluu myös yrityksen ylimmän johdon agendalle? Strategisen työkykyjohtamisen vaikutukset näkyvät nimittäin suoraan viivan alla: sairauspoissaolo- ja työkyvyttömyyskustannuksissa sekä yrityksen tuottavuudessa.

Lue Elon blogi Onko strateginen työkykyjohtaminen muutakin kuin arpapeliä? >

podcast-evaste

Hyväksy media-evasteet käyttääksesi Soptifyn playeria

Psykopodiaa jakso 70

Elon työkykyjohtamisen asiantuntijat Noora Poussu ja Päivi Pärkkä ovat mukana keskustelemassa miten työpaikoilla voidaan rakentaa inhimillistä työkulttuuria ja tukea työhyvinvointia työuupumuksen sijaan. Miksi nykyajan työelämä on niin kuormittavaa ja miten voimme ennaltaehkäistä työpahoinvointia?

Lue Nooran ja Päivin vinkit työnantajalle miten jo rekrytoinnissa olisi hyvä ottaa työkykyasiat puheeksi >

Lue myös Nooran blogi Sankaritarinat uupuneista eivät auta ketään >

podcast-evaste

Elon oma podcast – Yrityksen menestysresepti

Työkykyjohtaminen on yksi yrityksen menestysedellytyksistä. Elon podcast pureutuu yrittäjän menestysreseptiin työkykyjohtamisen näkökulmasta. Kuuntelemalla saat tietää, miten eri yritykset ovat mukautuneet ympäristönsä ja asiakkaidensa käyttäytymisen muutoksiin. Lisäksi saat tietää, mikä on auttanut jaksamaan tiukkojen aikojen yli.

Lue Megaphone-mediasoittimen tietojen käytöstä >

Jakso 1: Yrityksen opit vuodesta 2020

Koronavuosi 2020 on takana ja uusi, toiveikas vuosi alkanut. Millaisia koronan vaikutukset ovat olleet liiketoimintaan pk-yrityksillä? Millaisia muutoksia korona on pakottanut tekemään erilaisilla toimialoilla? Entä mikä pk-yritysten johtotehtävissä olevia on auttanut jaksamaan? Haastateltavina Entrepreneur of the Year -kilpailuun vuonna 2020 osallistuneista yrityksistä Koti Puhtaaksi Oy:n toimitusjohtaja Saana Tyyni, Free-Laskutus Oy:n toimitusjohtaja Joonas Tuompo ja Dynaset Oy:n myyntipäällikkö Anni Karppinen. Haastattelijoina toimivat Elon työkykyjohtamisen kehittämispäälliköt Katja Ekman ja Päivi Pärkkä.

Sinun pitää sallia mediaevästeet kuunnellaksesi podcastia

Jakso 2: Kasvuyritysten tulevaisuuden näkymät vuodelle 2021

Startupit ja kasvuyritykset ovat tunnettuja muutoskyvykkyydestään ja ketteryydestään. Miten ne ovat jaksaneet korona-aikoina? Onko bisnes lähtenyt kasvuun? Millaisia haasteita toimintaympäristö on tuonut ja miten niistä on selvitty? Haastateltavina Entrepreneur of the Year -kilpailuun vuonna 2020 osallistuneista yrityksistä Enfuce Financial Services Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Monika Liikamaa, School Day Helsinki Oy:n myyntijohtaja Sampo Lokki ja Fiksu Ruoka Oy:n toimitusjohtaja Juhani Järvensivu. Haastattelijoina toimivat Elon työkykyjohtamisen kehittämispäälliköt Katja Ekman ja Päivi Pärkkä.

Sinun pitää sallia mediaevästeet kuunnellaksesi podcastia

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>