Suoraan sisältöön

Mitä on työkykyjohtaminen?

sisältökuva

Työkykyjohtaminen edistää sujuvaa työtä sekä työntekijöiden työkykyä, terveyttä ja turvallisuutta. Se tarkoittaa hyvää arkijohtamista, jossa suorituksen johtamisen lisäksi osataan ottaa työkykyasiat puheeksi ennakoivasti. Konkreettisesti työkykyjohtamisen vaikutukset näkyvät sairauspoissaolo- ja työkyvyttömyyskustannuksissa sekä yrityksen tuottavuudessa.

Elon palveluiden tavoitteena on auttaa asiakasyrityksiään hallitsemaan työkyvyttömyysriskejä.

Työkykyjohtamisen palvelut Elon asiakkaille

sisältökuva

Kartoita riskit

Elon asiakkaana saat käyttöösi useita erilaisia työkaluja työkyky- ja työkyvyttömyysriskien kartoittamiseen yrityksessäsi. Nykytilanteen kartoitus kannattaa, sillä se auttaa suuntamaan toimenpiteet sinne, missä niitä eniten tarvitaan. 
sisältökuva

Johda tiedolla

Verkkopalvelustamme löydät yrityksen työeläkevakuutukset, kuntoutus- ja eläkeasiat sekä työkykyjohtamisen työkalut. Työkalujemme avulla pystyt johtamaan yrityksesi työkykyasioita tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti. 
sisältökuva

Kehitä osaamista

Elon asiakkaana voit hyödyntää laajaa koulutustarjontaamme, jonka avulla tietämys työkykyriskeistä kasvaa yrityksenne HR:ssä ja myös arjen työssä esihenkilöillänne. Myös Elon työkykyjohtamisen asiantuntijoiden tuki on käytössänne. 

Inspiraatiota arkeen Elon blogeista ja artikkeleista

sisältökuva
Elon työkykyjohtamisen blogeista voit lukea, että mikä työkykyjohtamisessa ja työhyvinvoinnissa tällä hetkellä puhututtaa. Teemoina mm. työyhteisön toimivuus, esihenkilötyö ja mielenterveys työpaikalla. 

Työkykypakista työkaluja yrityksen arkeen

sisältökuva

Tarvitsetko nopeasti kättä pidempää esimerkiksi palautekulttuurin kehittämiseksi? Kaipaavatko esihenkilöt vinkkilistaa varhaisen tuen keskusteluun? Vai haluatko kehittää omia palautetaitojasi? 

Tiedätkö henkilöstöänne koskevat työkyvyttömyysriskit?

sisältökuva
Kartoita yrityksesi riskit näppärästi Työkykyjohtamisen riskimittarilla. Riskimittarin täyttämiseen tarvitset vain noin 10 minuuttia ja tuloksena saat lisäksi ohjeita ja vinkkejä siihen, mitä voitte tehdä tilanteen parantamiseksi. 

Onko teillä nuoria työntekijöitä? Näin tuet heidän työkykyään.

sisältökuva
Työnantajilla, erityisesti esihenkilöillä ja kokeneilla työkavereilla on tärkeä rooli nuorien terveen itsetunnon ja mielen hyvinvoinnin tukemisessa. Napakan videosarjamme avulla saat hyviä vinkkejä nuoren tukemiseen työn alkutaipaleella. 
<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>