Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Polku Eloon

Me Elossa haluamme panostaa jokaiseen rekrytointiin ja pyrimme tarjoamaan kaikille hakijoille parhaan mahdollisen hakijakokemuksen! Jokainen hakija on meille tärkeä ja toivommekin, että vaikka et tulisi ensimmäisellä kertaa valituksi, näkisit Elon potentiaalisena työnantajana jatkossakin. Toivomme kaikenlaisia hakijoita ja meillä voit olla oma itsesi!

Alla näet kuvattuna rekrytointiprosessimme. Jotta löydämme juuri kyseiseen tehtävään ja tiimiin sopivan huippuosaajan, käytämme rekrytointiprosessissamme erilaisia arviointitapoja. Näitä ovat live ja/tai etähaastattelu, videohaastattelu Recright-alustaa hyödyntäen ja/tai työpersoonallisuusarviointikysely. Joissain rekrytoinneissa käytämme loppuvaiheessa myös soveltuvuusarviointia, jonka tekee kumppanimme. Haastattelutilanteessa haluamme aina luoda avoimen ja keskustelevan ilmapiirin. Toivommekin, että kyselet mahdollisimman paljon myös meistä, jotta voimme puolin ja toisin selvittää sovimmeko yhteen.

Elon rekrytointiprosessiin kuuluu ennalta määritettyjen tehtävien osalta kulloinkin voimassa olevan käytännön mukaisesti tarvittavat luotettavuusselvitykset (huumausainetestaus, luotto- ja pakotetiedot sekä SUPO:n turvallisuusselvitys). Selvitykset tehdään ainoastaan valitulle henkilölle, joten muistathan antaa hakemuksen jättämisen yhteydessä suostumuksesi tarkastukseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa meille palautetta tai kehitysideoita rekrytointiprosessiimme liittyen, voit laittaa meille viestiä osoitteeseen rekrytointi@elo.fi ja palaamme sinulle pikimmiten.

sisältökuva
<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>