Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Polku Eloon

Me Elossa haluamme panostaa jokaiseen rekrytointiin ja pyrimme tarjoamaan kaikille hakijoille parhaan mahdollisen hakijakokemuksen! Jokainen hakija on meille tärkeä ja toivommekin, että vaikka et tulisi tällä kertaa valituksi, hakisit Eloon tulevaisuudessakin. Meillä voit olla oma itsesi!

Alla näet kuvattuna rekrytointiprosessimme. Jotta löydämme juuri kyseiseen tehtävään ja tiimiin sopivan huippuosaajan, käytämme rekrytointiprosessissamme erilaisia arviointitapoja. Näitä ovat videohaastattelu ja/tai työpersoonallisuusarviointikysely. Joissain rekrytoinneissa käytämme loppuvaiheessa myös soveltuvuusarviointia, jonka tekee kumppanimme. Haastattelutilanteessa tavoitteenamme on luoda avoin ja keskusteleva ilmapiiri. Toivommekin, että kyselet mahdollisimman paljon myös meistä!

Elon rekrytointiprosessiin kuuluu ennalta määritettyjen tehtävien osalta huumausaine- ja luottotietotarkistus sekä mahdollisesti myös turvallisuusselvitys. Tällaisia tehtäviä ovat mm. kaikki sijoitustoiminnon ja eläkepalveluiden tehtävät sekä esimiesroolissa toimivat. Tarkistus tehdään ainoastaan valitulle henkilölle, joten muistathan antaa hakemuksen jättämisen yhteydessä suostumuksesi tarkastukseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa meille palautetta tai kehitysideoita rekrytointiprosessiimme liittyen, voit laittaa viestiä osoitteeseen rekrytointi@elo.fi

sisältökuva
<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>