Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Uutta sähköisissä palveluissamme

/ Uutinen

 

Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja tehneet Elon vakuutusasiakkaiden sähköisiin palveluihin useampia asiakkaidemme arkea helpottavia uutuuksia.

Sähköinen verkkopalveluvaltakirja

Tilitoimiston tai muun tahon valtuuttaminen Elon verkkopalveluun onnistuu jatkossa sähköisellä valtakirjalla. Koko prosessin voi hoitaa helposti sähköisesti valtakirjan tulostamisen ja skannaamisen sijaan. Jos valtakirjan täyttää joku muu kuin valtuuttavan yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö, lähtee valtakirja nimenkirjoitusoikeudelliselle sähköpostitse kuitattavaksi. Lisäksi valtakirjojen täyttäminen ja päättäminen onnistuu jatkossa muutamalla klikkauksella suoraan verkkopalvelussa.

Chat verkkopalveluun

Yritysasiakkaiden verkkopalveluun on tullut myös uusi chatbot, jota kehitetään päivä päivältä vastaamaan paremmin ja laajemmin verkkopalveluasioinnissa esiin tuleviin kysymyksiin. Syksyn aikana kokeilemme myös ihmischattaajien vastaanottoa verkkopalvelussa.

Muutoksia sähköisen laskutustavan valinneille

Edellä mainittujen isompien uudistusten lisäksi olemme myös viilanneet sähköisen laskutuksen valinneiden asiakkaiden palveluita helpommiksi. Muiden laskutustapojen lisäksi myös verkkolaskun maksaminen onnistuu nyt suoraan verkkopalvelun kautta. Sähköpostilaskutuksen valinneet puolestaan saavat jatkossa myös hyvityslaskut sähköpostitse ja lasku toimitetaan asiakkaille suoraan viestin liitteenä PDF-muodossa.

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>