Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Eloon on nimitetty compliancesta ja sisäisestä tarkastuksesta vastaavat johtajat

/ Uutinen

Työeläkeyhtiö Eloon on nimitetty kaksi uutta johtajaa, jotka aloittavat työnsä Elossa 1.1.2022 alkaen. Compliance-johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Taina Antila. Sisäisen tarkastuksen johtajaksi on nimitetty Tuukka Lahkela

OTK, varatuomari Taina Antilan vastuualueeseen kuuluvat yhtiön riskienhallinta ja compliance. Organisaation compliance-toimintaa ja riskienhallintaa vahvistava tehtävä on Elossa uusi. Antila on aiemmin toiminut lukuisissa finanssialan yrityksissä ja vastannut muun muassa compliance-toiminnan kehittämisestä. 

– Taina on erittäin kokenut vakuutusalan ja compliance-toiminnan ammattilainen. On hienoa, että saamme näin kokeneen osaajan vastaamaan Elon riskienhallinnan ja compliancen kehittämisestä, Elon toimitusjohtaja Carl Pettersson sanoo.

Elon uudeksi sisäisen tarkastuksen johtajaksi on nimitetty KTM Tuukka Lahkela. Lahkela siirtyy Eloon Business Finlandin sisäisen tarkastuksen johtajan paikalta. Aiemmin hän on työskennellyt sisäisen tarkastuksen ja riskienhallinnan tehtävissä Nordeassa ja sitä ennen Finanssivalvonnassa. 

– Tuukka Lahkelan monipuolinen osaaminen ja kokemus auttavat meitä kehittämään Elon sisäisen tarkastuksen käytäntöjä osana hallinnon, johtamisjärjestelmän ja riskienhallinnan uudistamista, Carl Pettersson kertoo. 

 

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Hanna Saira, puh. 050 3875742

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>